Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss, bylas z Milenka na spacerze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
nie jeszcze wlasnie nie ale na polku juz byla 2 razy bo bylysmy u poloznej a ze ja mam kaweleczek doslownie przez droge przejsc to bylaale przydalo by sie tak gdzies na pol godzinki wyjsc tylko ta pogoda mnie przeraza no i mala mi kicha nie wiem czy sie przeziebila czy tak poprostu ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,dzieciaczki tak maja na poczatku. Julka kichala nawet 30 razy dziennie. Teraz ma prawie 3 miesiace i tez kicha czesto. Po prostu oczyszcza sobie w ten sposob nosek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris, powodzenia a to mały leniwiec, jak mu się spodobało ale już niedługo czekamy na wieści.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
uh to dobrze to mnie aga uspokoilas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
DARIS POWODZENIA
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kurde dziewczyny moja mala dostala na brzuszku jakies wysypki takie czerwone male kropeczki i nie mam pojecia po czym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
to moze byc po czyms co zjadlas, tak mi sie wydaje, bo karmisz Milenke piersia? moze ma na cos uczulenie ? ze mnie zaden ekspert, bo zaledwie 2 tyg karmilam piersia, wiec nie umiem Ci powiedziec, ale nie ktore dzieci wszystko toleruja a z innymi trzeba uwazac co sie je.

Daris, trzymam kciuki, za szczesliwe rozwiazanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,Milena ma to tylko na brzuszku?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
No to kochane mam dla was dobra a nawet bardzo dobra wiadomosc na ktora czekalysmy dlugi czas.Nasza Daris urodzila synusia o 22.20 w sobote 51cm i 3660 .Maja sie dobrze.Na wiecej szczegolow czekajcie z niecierpliwoscia jak wam napisze .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok